Kan du folde skabeloner til konfirmation?

Kan du folde skabeloner til konfirmation?

Skabelonen kan foldes, og man kan indsætte et billede af konfirmanden. Du kan også få skabeloner til mange andre ting, der har at gøre med konfirmationen. Der er skabeloner til bordkort, takkekort og ønskeseddel. Du finder dem, når du er nået til punkt to ovenfor.

Er der eksempler på konfirmations invitationer?

Eksempler på tekst til konfirmations invitationer 1 Jeg er af mine forældre blev gjort opmærksom på, at mine fødder har fået den rette størrelse til at træde ind i de voksnes rækker. 2 I anledning af min konfirmation, vil det glæde mig at se dig på søndag d. 20. april kl. 12.00. 3 Det vil glæde mig at se dig/jer på søndag d. 20. april kl. 13:00 i anledning af min konfirmation.

Hvordan inviterer du familie og venner til konfirmation?

Hvis du skal invitere familie og venner til din konfirmation, så er det vigtigt, de inviteres på formel (og fornem) vis. Du skal derfor ikke blot springe over hvor gærdet er lavest, men i stedet fokusere på at lave en invitation, der ikke blot har et visuelt flot udseende, men også en interessant og fængende tekst, der giver dine modtagere et smil på læben.